Επίσκεψη Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου

Επίσκεψη Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου

Τις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων του Νεωρίου της Σύρου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης.

Απευθυνόμενους στους εργαζόμενους της επιχείρησης ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε πως ήταν σημαντικός ο αγώνας που έδωσαν πρωτίστως οι ίδιοι ώστε να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία, προσθέτοντας ότι οι εκ μέρους της κυβέρνησης, οι διαδικασίες για την οριστική εξυγίανση προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. «Στόχος μας, όπως είπε κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, είναι η συνολική παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Εκμεταλλευόμενοι την πολύτιμη παραγωγική της βάση, αναστυλώνουμε την Ελλάδα».

Στην επίσκεψη και τις συναντήσεις του με τους εργαζόμενους του ναυπηγείου, το Εργοστασιακό Σωματείο και τον νέο επενδυτή Πάνο Ξενοκώστα, τον Υπουργό Επικρατείας συνόδευσαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός καθώς επίσης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Φραγκίσκος.

 

Δ.T. 7.6.2018 Επίσκεψη Υπ.Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου