Συνάντηση του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη με το προεδρείο της Ε.Σ.Ε.Ε.

Συνάντηση του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη με το προεδρείο της Ε.Σ.Ε.Ε.

Ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, στο πλαίσιο του διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, με το προεδρείο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.

Στη συνάντηση, που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας ζήτησαν να υπάρξει πρόβλεψη για την προστασία της πρώτης κατοικίας όσων πολιτών έχουν λάβει επιχειρηματικό δάνειο με τέτοια εγγύηση, στο νέο θεσμικό πλαίσιο προστασίας που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση. Ο κ. Φλαμπουράρης ανέφερε ότι η Κυβέρνηση επεξεργάζεται το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας σε κάθε μορφή και είδος δανείου, ως εκ τούτου κι αυτά που αφορούν το αίτημα της Ε.Σ.Ε.Ε.

Κοινή πεποίθηση και των δύο πλευρών είναι ότι τέτοιες επιλογές θα συμβάλλουν στη ελάφρυνση κι ως εκ τούτου στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ώστε να επανεκκινηθεί η οικονομία και να προχωρήσει η παραγωγική ανασυγκρότηση στο πλαίσιο της δίκαιης ανάπτυξης. Τέλος συμφωνήθηκε πως ο δίαυλος επικοινωνίας θα είναι ανοιχτός για όλα τα θέματα που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

ΔΤ 9-1-2019 Συνάντηση του Υπ.Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη με το προεδρείο της ΕΣΕΕ